Mest stilte spørsmål: Bygging, graving og trefelling

Hvordan finner jeg ut hvilke kabler som er i bakken hos meg?

Hvis du skal grave i nærheten av strømnettet vårt bør du finne ut om du kommer i kontakt med våre strømkabler. Du kan få kabelpåvisning hos Geomatikk slik at du kan utføre arbeidet på en trygg måte.

Jeg ønsker å flytte en stolpe eller et kabelskap. Hvordan går jeg fram?

Vi kan hjelpe deg med dette. Du finner søknadsskjema og prisliste her. Husk å melde inn arbeidet som skal gjøres i god tid!

Et tre på min tomt er faretruende nær strømlinje. Hva gjør jeg?

Utover den planlagte trefellingen vi gjør hvert femte år, har vi dessverre ikke mulighet til å bistå med slik trefelling, med mindre treet skaper en akutt trussel for strømnettet. Dersom dette ikke er tilfelle, bør du ta kontakt med fagfolk for å få hjelp til å kutte treet. Dermed ivaretar du egen sikkerhet, og sikkerheten for strømnettet.

Les mer

Naboens tre er nærme en strømlinje. Hva gjør jeg?

Dersom treet skaper en farlig situasjon for strømnettet kan du eller naboen din melde fra til oss, gjerne på tlf. 55 12 70 00. Alternativt kan du sende en epost til kundepostnett@bkk.no Legg ved et bilde av treet og strømlinjen, og så nøyaktig stedsangivelse som mulig. Vi gir beskjed til den som bor på adressen før vi eventuelt gjennomfører tiltak. Dersom treet ikke skaper en farlig situasjon, råder vi grunneier til å kontakte fagfolk for å få hjelp til å kutte treet.

Les mer